Nem sikerült meglovagolni a hazai pálya előnyét a szabolcsi kettes fogathajtóknak a Napkoron rendezett régiók országos bajnokságán. Egyéniben az ópályi színekben szereplő Vass Szabolcs érte el a legjobb megyebeli eredményt, ő tizedik lett a 27 versenyzőt számláló mezőnyben, míg az észak-kelet-magyarországi régió legénysége (Vass Szabolccsal, Magyar Zsolttal és a hajdúsági Róna Antallal) az ötödik helyen végzett a hatcsapatos versenyben. A legjobban a Dunántúlról érkezett hajtók szerepeltek, a jelek szerint őket és lovaikat a távolság sem viselte meg. A hihetetlen nehéz talaju homokpálya nehéz feladat elé állította a lovakat és a hajtókat, ennek ellenére a versenyzők sorra verőhiba nélkül teljesítették az akadálypályát. Többüknek alapidő tullépés miatt kellett büntetőpontot adni.

 

A képen az Ópályiak Baráti Köre színeiben versenyző Vass Szabolcs kettes fogata látható (a nyerges ló neve Dáma, a rudas ló  neveTulipán Iram )

 

Bodnár Tibor

 

Erdélyi Miklós

polgármester

 

Az Ópályiak Baráti Köre Egyesület régi álma valósul meg az EURÓPAI UNIÓ támogatásával.
Saját tulajdonú, megújult épület fogadja a Teleházba, és a Kistérségi Civil Házba érkezőket.

PDF letöltése

 

2011. sem múlhat el a nagy sikerű Aratófesztivál megrendezése nélkül amit immáron XVII. alkalommal rendezünk meg június 25-26-án.
Kérjük az eget, hogy erre a két napra adjon jó időt a -tavalyival ellentétben-, hogy élvezhetőek legyenek a programok amiket e két napra terveztünk.
Közzé tettük a programokat is, hogy mindenki időben ki tudja választatni a kedvére valót. :) 

 

Bővebben...

 

Reggel virágültetéssel vette kezdetét a nagyszabású gyermeknap Ópályiban. Elsőként a cigány kisebbség lakóterületén, a művelődési ház környékén, majd a főtéren és az óvoda, iskola környékén ültették, locsolták a gyerekek, a közmunkások és a civilszervezetek önkéntesei a sok szép virágot. A parkosítás végeztével kezdetét vette a szórakozás.

Bővebben...

 

Az Ópályiak Baráti Köre Egyesület tisztújító közgyűlésére

Ideje: 2011. május 21. szombat 18 óra

Helye: Ópályi Teleház (Árpád út 3.)

Bővebben...

 
További cikkeink...